Hopp til hovedinnhold


Velkommen til å bli med i Oslo Pride Parade i rødt!

Stasjonslederen på Smestad samler troppene i år også. I fjor samlet paraden 40 000 deltakere, og rundt 200 000 feststemte tilskuere. Og en liten gjeng i ambulanseuniform. 

2017: Tredoblet deltakelsen fra ambulansetjenesten i Oslo Pride 
Majoriteten av deltakerne i fjor var fra tjenesten i Oslo og Akershus, men det kom også kollegaer fra Sørlandet, Vestre Viken, Sykehuset Innlandet og Helse Midt-Norge.
Les også: Ambulansetjenesten fikk applaus i Pride i 2016
– Også i år ønsker vi det prehospitale miljøet velkommen til å gå sammen med oss! Vi deler også ut t-skjorter til de streite kollegaene som ønsker å gå sammen med oss skeive, sier Tony Møller, stasjonsleder på Smestad. 
I år er paraden på lørdag den 30. juni. Paraden starter klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere.
– Alle er velkomne, både til å gå i paraden og til å se på.
For de som ønsker å være med i toget er oppmøtet klokken 12.30 på Grønlandsleiret ved politistasjonen. Det går an å melde seg på ved å sende e-post til Tony på tonmey@ous-hf.no.
– Det er reservert plasser på César bar og kafe etterpå! Kom, kom!
Sjekk også Prehospitaletjenester - Oslo Pride på Facebook. 
Oslo Pride er både en fest og en viktig markering at vi mennesker er mangfoldige og forskjellige, og at det rett og slett må feires, ikke undertrykkes.