Hopp til hovedinnhold
Foto: Truls Melby, komposisjon Anders Grønning

Om oss

Ambulanseforums ambisjon er å dele livreddende kunnskap.

Det gjør vi gjennom daglige nyheter på denne nettsiden, utgivelse av tidsskriftet vårt og ved å arrangere en stor konferanse årlig. Vi er til for å styrke prehospital akuttmedisin.

Ambulanseforum er fritt og uavhengig

Vi følger Vær-Varsom-plakatens regler for god presseskikk, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten. Vi er medlem av Fagpressen.

Følg med på hva som rører seg i prehospital akuttmedisin: Daglige nyheter, intervjuer, fagartikler om medisinske og operative temaer, faginnlegg, debattinnlegg, portretter og reportasjer. Vi dekker fag, forskning, utdanning, politikk, nyvinninger og tilbakeslag, samt aktuelle hendelser i hele akuttkjeden.

Fem utgaver årlig

Første utgave av Ambulanseforum kom ut den 1. august 1975, og har vært utgitt regelmessig siden den gang. Tidsskriftet har siden starten vært en arena for å drive ambulanse- og redningstjenestens utvikling i Norge framover.

Tips oss!

Har du noe du mener Ambulanseforum burde skrive om, stort som smått, faglig eller ikke-faglig, nytt eller historisk, alvorlig eller morsomt, er det bare å sende e-post eller ringe til oss:

Abonnere eller annonsere?

Ønsker du å abonnere? Sjekk her
Er du abonnent og vil melde flytting? Eller vil du si opp abonnementet?
Send e-post til post@ambulanseforum.no.
Husk at abonnementet løper til du sier det opp på e-post eller skriftlig i en eller annen form.

Vi ønsker å være et samlingspunkt for faglig utvikling og kunnskap om akuttmedisin. For informasjon om forskning, nye produkter og behandlingsmetoder. For utveksling av fortellinger om hvordan man driver tjenestene både i Norge og verden.