Aktuelt

Samarbeidet i Danmark er en viktig milepæl for Bliksund.

Første danske kunde for norskutviklet ambulansejournal

Bliksund har signert sin første danske kontrakt på den elektroniske ambulansejournalen Bliksund EWA.

Publisert Sist oppdatert

Bliksund har signert kontrakt med Event Medical Services om bruk av Bliksund EWA, forkortet for Emergency Worker Assistant. Bliksund skriver i en pressemelding at Event Medical Services ApS er et privat eiet selskap med mange års erfaring fra prehospitale tjenester. Selskapet leverer ambulanse- og syketransport, eventberedskap samt kurs og utdannelse i Danmark og Europa. I fremtiden vil Bliksunds elektroniske ambulansejournal, EWA, bli implementert i selskapets ambulanser, og utgjøre en integrert del av deres tjenestetilbud.

– Bliksund har lang erfaring med å levere elektroniske pasientjournaler til hele Norge. Vi ser at dette passer godt med våre behov, sier Mikkel Larsen, CEO i Event Medical Services ApS I pressemeldingen. Han legger til at de ser frem til å ta i bruk løsningen

Milepæl

Siden Monterro ble investor i 2021, har Bliksund rettet fokus mot internasjonal ekspansjon og strategisk vekst utenfor Norge. Danmark er blant selskapets prioriterte områder. Samarbeid med Systematic, oppkjøpet av Incendium, og ansettelsen av første danske prehospitale fagkonsulent i 2023 har ifølge pressemeldingen styrket Bliksunds tilstedeværelse i Danmark. Nå er de klare til å tilby sine tjenester på det danske markedet.

– Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl for vår tilstedeværelse og satsing i det danske markedet. EWA er blitt nasjonal standard og brukes av alle helseregionene i Norge. Vi har stor tro på at vi kan levere tilsvarende løsning i Danmark, og gleder oss til å samarbeide med Event Medical Services. Som Bliksund, er dette fagpersoner med lang erfaring fra helsevesenet, og vi er stolte av at de velger Bliksund EWA til å støtte sine tjenester, sier Janne T. Morstøl, CEO i Bliksund.

Bliksund leverer prehospitale tjenester til virksomheter og arrangementer samt syketransport og ambulansekjøring i Danmark og Europa. De ble grunnlagt i 2010 og har hovedkontor i Grimstad. Selskapet har mer enn 50 ansatte med kontorer i Oslo, Danmark, Sverige og Vietnam.

Powered by Labrador CMS