Gratulerer så masse med dagen!

21. september feirer vi ambulansepersonellets dag i Norge. 

Denne fine gjengen fant vi på Ranheim stasjon i går (f.v.) Ellen Nikoline Haugrønning, Silje Sandvik, Michel San-Martin og Line Frengen. Foto: Live Oftedahl

Dette er en dag hvor det er lov å være ekstra stolt over den viktige jobben ambulansetjenesten gjør i samfunnet 365 dager i året 24 timer av døgnet!

Malene Nordli, andreårslærling ved St. Olavs hospital gjør en nevrologisk undersøkelse i nasjonalt ambulansemesterskap 2018 arrangert av EMS Norway.
© Fredrik Naumann/Felix Features

Fagforbundet benytter anledningen til å si noe om beredskapen i landet:

«Flere plasser i landet har den akuttmedisinske beredskapen blitt redusert, ambulansestasjoner nedlagt eller den generelle beredskapen redusert. I de fleste kommuner i landet kommer ikke ambulansen innen de veiledende tidsfrister som er satt.

Dette skjer samtidig som kommuner blir større og helsetilbud blir sentralisert. Fagforbundet står på innbyggernes side når det gjelder å opprettholde trygghet. Vi vil gjøre det vi kan for at det akuttmedisinske tilbudet ikke reduseres og at alle skal ha en mulighet til å møte helsepersonell med god kompetanse når behovet er der,» skriver de i et innlegg i dag som blant annet er gjengitt i Frolendingen.

Traumecase på nasjonalt ambulansemesterskap 2018 arrangert av EMS Norway. Studentlaget fra OsloMet gjør klar til å trykklaste en trykkpneumotoraks.
© Fredrik Naumann/Felix Features

Ambulanseforbundet i Delta gratulerer og oppfordrer sine medlemmer til å laste ned og henge opp en plakat. 

– Vi håper at så mange som mulig har tid til å markere at det er ambulansearbeidernes dag 21. september. Ambulansearbeiderne gjør en formidabel innsats hver dag og fortjener litt ekstra oppmerksomhet denne dagen, sier leder av Ambulanseforbundet, Ola Yttre.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.