Takker de som reddet livet hans: – Dette kunne fått et annet utfall

– Ambulansepersonellet har vært innom og spurt hvordan det har gått. Det er jo bare helt utrolig. Trond Bollerud (73) fikk hjertestans på Eknesbadet. Mange gode hjelpere gjør at han i dag kan takke for livet, skriver Eikerbladet (krever innlogging).

Vi er på hjerteavdelingen på Drammen sykehus. Trond sitter oppreist i senga og spiser dagens middag.

– Dette har fått meg til å tenke på hvor skjørt livet er, sier han ettertenksomt.

Vi spoler tiden tilbake til forrige lørdag. Som vanlig var Trond og kameraten Ivar i Eknes svømmehall. Her svømmer de tre ganger i uka, 1500 meter hver gang. Trond selv husker ikke noe fra det som skjedde, men han har fått det fortalt.

– Jeg kjente ingenting spesielt den dagen, men etter 600 meter ble jeg svimmel. Det er det siste jeg husker. Hele formiddagen etter det er viska ut, sier han.

Han våknet opp på sykehuset.

Han er blitt fortalt at noen fikk ham opp av vannet, og at betjeningen startet førstehjelp. En brannmann i bassenget hjalp til, og en tidligere elev av ham fra Rosthaug videregående skole, som i dag er politi, kom også til badet og så hva som skjedde. Det ble tilkalt ambulanse og han fikk elektrosjokk.

Ambulansepersonellet har vært innom og spurt hvordan det har gått. Det er jo bare helt utrolig. Personalet på Eknes har ringt meg for å høre hvordan det går. Jeg får meldinger og kommentarer på Facebook. Det er så fantastisk at folk bryr seg, sier han entusiastisk.

Les mer om saken hos Eikerbladet (krever innlogging)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.