Brannmenn pågrep bussdrapsmann med pulverapparat

Det var en av de ansatte i ambulansetjenesten som egenhendig gikk på mannen og fikk ham under kontroll. Brannmannskapet bidro med å spraye ham med et pulverapparat og holde kontroll på mannen til politiet kom til stedet, ifølge VG.

Mer om Årdal-drapene: Brannfolkene frustrert av å vente på politiet og Politi og Ambulansearbeidere teipa sikta på hender og føtter

Mer om Årdal-drapene: Ambulansetjenesten måtte vente en time på politietBrannfolkene frustrert av å vente på politietPoliti og ambulanse fikk gisselvarsel samtidig

Les også: Frykter at tregt politi skal koste liv

En av de ansatte fra ambulansetjenesten skal ha blitt skadet i basketaket.

Overfor VG forteller vitner om de nesten uvirkelige scenene som utspant seg i grøftekanten på fylkesvei 53 i Sogn og Fjordane mandag kveld.

Inne i bussen fra Valdresekspressen kunne de se hvordan mannen (30) fra Sør-Sudan beveget rundt med det som er beskrevet som en lang kjøkkenkniv.

Utenfor sto ambulansepersonell og det lokale brannvesenet, som er ansatte på Hydros anlegg i Årdal, og ventet på politiet.

– Ambulansepersonell og personer fra brannvesenet prøvde å få ham ut av bussen. Han var helt taus, bortsett fra at han sa at han ville snakke med politiet, sier et vitne til VG.

Da visste de ikke at bussjåføren i 50-årene og de to andre passasjerene – en kvinne (19) og en svensk mann i 50-årene – lå døde i bussen.

Les mer om saken hos VG

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.