Hopp til hovedinnhold


Massiv redningsaksjon etter spøk

Store redningsstyrker rykket ut etter at mann hoppet på havet i Bodø. Mannen skulle bare spøke med politiet.

Store redningsstyrker rykket ut etter at mann hoppet på havet i Bodø. Mannen skulle bare spøke med politiet, skriver Avisa Nordland.

Les også i Avisa Nordland: Spøk kostet dyrt

Det kommer han til å angre på i ettertid.

Salten politidistrikt ser alvorlig på at han lurte ut store politistyrker, personell fra brannvesenet, ambulanse og redningsskøyta klokken 03.00 natt til lørdag.

– Vi ser alvorlig på det. Det er en del andre som kanskje har behov for politi og ambulanse på den tiden. Vi har også mye arbeid på den tiden, så blir vi opptatt med slikt tøv fra en voksen mann, sier operasjonsleder Ulf Slettan ved Salten politidistrikt.

Det var ved restauranten Sydøst at mannen hoppet på havet. Det førte til en stor redningsaksjon. En politibetjent hoppet selv på havet og dykket under kaia for å se etter mannen. I tillegg sendte Salten Brann ut to dykkere. Før det hadde mannen lagt på svøm og klatret opp på kaia igjen et stykke fra stedet. Her ga han seg til kjenne.

Ambulansepersonell fraktet han til sykehuset hvor han ble skrevet ut kort tid etter, etter å ha skapt en del oppstyr også der. Det hører også med til historien at mannen har gjort et lignende stunt før. Da sammen med en kamerat av seg.

– Han er nå anmeldt og vi kommer til å kalle ham inn til avhør etter hvert, sier Slettan.

Les mer om saken i Avisa Nordland