Hopp til hovedinnhold


Angrep ambulansesjåfør

Politiet fikk fredag ikke medhold i fengsling av en 40 åring. Mannen slo seg igjen vrang på fredag kveld.

Politiet fikk fredag ikke medhold i fengsling av en 40 åring. Mannen slo seg igjen vrang på fredag kveld, skriver Bygdeposten.

SIGDAL: Politiet forsøkte fredag å få varetektsfengslet en 40 åring fra Prestfoss for angrep på politikvinne, ordensforstyrrelser og trusler mot folk i Prestfoss sentrum. Retten i Ringerike ga ikke politiet medhold i dette, men ga i stedet mannen påbud om meldeplikt hos politiet i Sigdal.

- Ikke før var mannen kommet tilbake til sin bopel på Prestfoss, så måtte vi ved 20-tiden fredag rykke ut til mannens bolig. Ambulanse var også tilkalt på grunn av mannen hadde rusrelaterte problemer, sier lensmann i Sigdal Terje Hoch-Nielsen.

Mannen ble deretter kjørt til legevakten på Ringerike, men han kviknet på veien opp såpass at han ved 22-tiden angrep en ambulansesjåfør da de kom frem til legevakten.

- Dette resulterte i at politiet igjen måtte rykke ut, og 40-åringen ble så satt i arresten. Hvor han har måttet tilbringe resten av helgen, sier Hoch-Nielsen.

Han forteller at politiet mandag vil vurdere om de igjen skal forsøke å få varetektsfengslet mannen på bakgrunn av de nye forholdene.

Les hele saken i Bygdeposten