Hopp til hovedinnhold


Dagsbesøk på konferansen?

Det er igjen duka for den eneste årlige samlingen for ambulansetjenesten i Norge. Siste frist for påmelding til dagsbesøk nå!

Siste frist for påmelding til dagsbesøk nærmer seg, så har du tenkt deg innom, send mail så fort som mulig på post@ambulanseforum.no.

Se siste oppdatering av programmet her

Prisen for dagdeltager med lunsj, utstilling og konferanse, kr. 1350,-

Dagpakke, lunsj og utstilling (ikke konferanse) kr. 600,-

Dagpakke, kaffe og utstilling (ikke konferanse) kr. 200,-

Litt om konferansen

Antall utstillere er større enn noensinne.

Den røde tråden i fagprogrammet er kvalitetssikring. Hva kan gå galt? Hvordan forbereder vi oss på å gjøre det rette før, under og etter? Vær forberedt!

Onsdag åpner utstillingen klokka 12, og senere på dagen seminaret med et foredrag av flykaptein Jarle Gimmestad: "Hva kan gå galt - menneskelige faktorer i team". Har denne bransjen kunnskaper som har overføringsverdi til vår?

Torsdag blir det innlegg og debatt om ny helselovgivning: Når ting går galt - hvem har ansvar og hvem tar ansvar? Helsedirektoratet, Statens helsetilsyn, medsys, fagforbundene og private drivere deltar. Politiets deltastyrke holder foredrag om ikke dagligdagse hendelser.

Årest ambulansearbeider skal kåres.

Det blir faglig oppdatering om slagspasienten, pasientsikkerhet, resertifisering, simulering, nye prinsipper for forurenset skadested, cyanidforgiftning, barn og ulykker, kommunikasjons- og informasjonsdeling i akuttkjeden og elektroniske pasientjournaler.

Dagen avsluttes med festmiddag.

Fredag får vite siste nytt om traume og triage. Vi kan også få en kikk i glasskula: Hva vil Regjeringen gjøre med ambulanseutvalgets innstillinger? Statssekretær Dagfinn Sundsbø fra Helse- og omsorgsdepartementet svarer. IV ja/IV nei-studiens resultater er det siste på programmet før lunsj og avreise.

Velkommen til Vestfold!