Utdanning

Justisminister Emilie Enger Mehl var med på markeringen av starten på utdanningen, sammen med Jan-Otto Halvorsen og Egil Løken som er med på den første fellesutdanningen for nødetatene.

Historisk utdanning skal gi bedre samvirke mellom nødetatene

18 studenter fra nød- og beredskapsetatene er klare for første samvirkestudie ved Politihøyskolen i Oslo. – Dette studiet er kjempeviktig for samarbeid, sier kursdeltagerne Jan-Otto Halvorsen og Egil Løken som jobber i ambulansetjenesten.

Publisert Sist oppdatert

I et klasserom på Politihøyskolen i Oslo sitter en miks av ansatte fra politiet, Forsvaret, ambulansetjenesten og andre private og offentlige beredskapsaktører. Tirsdag ble det markert at 18 studenter fra nød- og beredskapsaktørene er klare for det første samvirkestudiet. Dette er et tverrfaglige studie med forkortelsen SAMVI-LVE, altså en felles utdanning i trening og øvelse innen samvirke for nød- og beredskapsaktørene.

– Ekstra trygghet

Bare en time før de satte seg i klasserommet ble det markert at dette studiet er klart. Justisminister Emilie Enger Mehl påpeker at dette er et viktig skritt for å skape et godt samarbeid i nød -og beredskapsetatene.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS