EMS Norway

Laget fra Kjøllefjord ambulansestasjon var med for første gang, her med Karine Larssen, Elethe Røvik og Miriam Zahl.
FRA FINNMARK: Laget fra Kjøllefjord ambulansestasjon var med for første gang, her med Karine Larssen, Elethe Røvik og Miriam Zahl.

Det ble tett kamp for gamle og nye ambulanselag i Stjørdal

Bare ett poeng skilte første- og andreplass ved det nasjonale ambulanse-mesterskapet. For første gang deltok et lag fra Finnmark på konkurransen arrangert av EMS Norway.

Publisert Sist oppdatert

EMS Norway arrangerer nasjonalt mesterskap annenhvert år, tradisjonelt ved Gardermoen. I år ble mesterskapet avholdt i Stjørdal, hvor ambulanselag fra elleve forskjellige helseforetak møttes. Årets mesterskap var preget av utfordrende scenarioer og spennende konkurranse, med spesielt fokus på lagets samarbeid og kommunikasjon under press.

Den første kvelden startet med en øvelse ved Værnes lufthavn, der deltakerne måtte håndtere en simulert flystyrt i mørket, utstyrt med blålys og hodelykter, omgitt av flammer. EMS Trøndelag fungerte som lokal arrangør og sørget for et profesjonelt opplegg.

Lagene deltok i seks forskjellige oppdrag:

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS