Nytt om navn

Lillian Solbakken er nå ambulansesjef i Vestre Viken.

Ny ambulansesjef venter store forandringer de neste årene

– Jeg tror at i tiden fremover kommer alt til å skje i ambulansetjenesten, sier Lillian Solbakken. Hun har nylig takket ja til stillingen som ambulansesjef i Vestre Viken.

Publisert Sist oppdatert

Solbakken har mange års erfaring fra ambulansetjenesten. Hun startet som lærling i 1998, gikk paramedisin i 2006. Etter dette har hun tatt kriseledelse og helseledelse. Nå er den nye ambulansesjefen i det siste året av en erfaringsbasert master i ledelse på BI Siden. 2017 har hun vært i ledelsen som seksjonsleder. Videre som konstituert ambulansesjef i Vestre Viken. Nå er hun ansatt som ambulansesjef. Hun gleder seg til årene fremover med fremtidige utfordringer som måtte komme. For hun er ikke i tvil: Mye vil skje med ambulansetjenesten de neste årene. Ikke i morgen, men i ikke alt for fjern fremtid.

– Vi tror at ambulanse-Norge har vært gjennom mange endringer i årene som har vært. Medisinene er jo blitt flere og bedre. Prosedyreverk er blitt bedre, og den biten der. Nå er jeg sikker på at vi står overfor en digital transformasjon i ambulansetjenesten, som kommer til å endre alt, sier Solbakken. Ambulanseforum treffer den nye ambulanselederen i de nye lokalene til administrasjonen i Drammen.

Droner og videooverføring

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS