Noe å lære av

CPR quality officer.

Forbedre ferdigheter under AHLR? Rollen som CPR quality officer under hjertestans

Et fagmiljø som omfatter flere land studerer nå betydningen av en utpekt funksjon som CPR Quality Officer (HLR-kvalitetsansvarlig). Dette er armbåndet vi kan se mer av i fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

En prehospital hjertestans er en kompleks oppgave. Ambulansetjenesten er spydspissen når hjertet stanser utenfor sykehus, og som kjent er teamets samlede innsats viktig for utkommet.

I simulering settes også de individuelle ferdighetene på prøve, og de fleste kjenner seg igjen i å få tilbakemelding på kvaliteten av innsatsen. I medisinsk simulering rettes nå oppmerksomheten mot en ny teamfunksjon som synliggjøres med et godt synlig armbånd.

En simulert randomisert studie (RCT) pågår nå på tvers av landegrenser. Det internasjonale samarbeidet studerer nærmere om en egen HLR-kvalitetsansvarlig, en såkalt CPR Quality Officer, kan forbedre kvaliteten på HLR under simulering i et scenario med hjertestans.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS