Luftambulanse

I alt var 19 land samlet for å lære av hverandre.

19 nasjonaliteter samlet i Oslo for å dele erfaringer

Fagfolk fra luftambulansetjenesten har vært samlet i Oslo for å utveksle livsviktige erfaringer. – Dette er noe som også kommer ambulansetjenesten til gode, sier generalsekretær Hans Morten Lossius i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Publisert Sist oppdatert

Legehelikopter er en ganske så smal nisje. Nasjonalt er et miljøet ganske så begrenset. Da er det ekstra nyttig å få samlet kompetansen, og det er blitt gjort i Oslo de siste dagene.

– Enda mer begrenset blir det når vi tenker basesvis. Legehelikopter er et omfattende fag med krevende medisin. Det er ikke bare én spesialitet. Man må beherske faget innenfor mange områder, med krevende og kritisk medisin, sier Hans Morten Lossius til Ambulanseforum.

– Det er da avgjørende at man treffer fagfolk og kolleger, og får utvekslet hvordan andre har løst problemstillingene. Og hvordan andre driver luftambulanse. Da er dette måten å gjøre det på, sier generalsekretæren.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS