AmbulanseForum 2024

Marie Ærø Haugesten med barnevogn på AmbulanseForum
PÅ AMBULANSEFORUM: Marie Ærø Haugesten har mamaperm og har med fire måneder gamle Tiril på AmbulanseForum 2024.

– Fint å bruke mammaperm på konferanse

Med fire måneder gamle Tiril i barnevogna, har Marie Ærø Haugesten fått med seg det meste på årets AmbulanseForum

Publisert Sist oppdatert

For den nybakte moren, som er ansatt ved ambulansestasjonen i Arendal, har permisjonstiden blitt en mulighet til å både være til stede for datteren og samtidig holde seg faglig oppdatert. 

Tiril sover seg gjennom foredraget.
SØVNDYSENDE: Tiril sover seg gjennom foredraget.

Bakerst i salen har Tiril sovet seg gjennom foredrag. Hun har vært med når mor har studerer abstracts på veggene, og hun har sovet seg gjennom utstillerhallen. Tirill har til og med på konferansen fått med seg sin første ambulansedress, en bamse med ambulanse-t-skjorte fra Taiga.

Fire måneder gamle Tiril med ambulansebamse
SOVER SEG GJENNOM KONFERANSEN: Fire måneder gamle Tiril har fått ambulansebamse i utstillingen på AmbulanseForum 2024.

Vi treffer Marie Ærø Haugesten på AmbulanseForum. Billetten til årets konferanse fikk hun fra Fagforbundet. Ærø Haugesten har fagbrev som ambulansearbeider, har tatt paramedic med 60 studiepoeng på Gjøvik, og hun fullførte i fjor sykepleien. Sulten på mer faglig innhold tok hun turen til årets konferanse.

– Det er veldig fint måte å bruke permisjonstida på konferanse, medgir Ærø Haugesten, når vi treffer henne etter et besøk i utstillerhallen.

– Det er veldig hyggelig å få noen andre impulser og snakke om litt andre ting enn bare bæsjebleier, fortsetter hun.  Ærø Haugesten var også med på AmbulanseForum for seks-sju år siden.

Marie Ærø Haugesten med barnevogn på AmbulanseForum.
PÅ AMBULANSEFORUM: Marie Ærø Haugesten synes det har gått helt fint å ha med seg Tiril på konferanse.

– Det har gått greit å gå rundt her med barnevogn og bli med på foredragene?

– Ja, det har gått veldig fint. Folk er veldig snille og greie. Flere spør om de skal holde barnet.

– Hva gjør at du får lyst til å dra på forumet selv om det er permisjon?

– Når man er i permisjon i ambulansetjenesten, så er man ofte litt lengre enn andre folk òg, ikke sant. Man går tidligere ut i permisjon, og så har man jo, etter at man har født, så er man også ute ganske lenge. Så det er godt egentlig å få litt faglige impulser igjen, sier Ærø Haugesten. Hun legger til at hun gleder seg stort til å komme på jobb igjen når hun er ferdig med mammaperm.

Med et smil om munnen og datteren trygt sovende i vognen, fortsetter Marie sin runde på AmbulanseForum, klar for mer inspirasjon og faglig input

Powered by Labrador CMS