Hopp til hovedinnhold


Tipp topp blålysstasjon

En skreddersydd ambulansestasjon for 16 ambulansearbeidere ble i formiddag offisielt åpnet i Isfjorden. – Bedre enn dette kan vi ikke få det, sier stasjonsleder Nils Cristian Hoel til Romsdal Budstikke.
Les også: – Fortreffelig
Rauma har fått Romsdals mest moderne ambulansestasjon. I formiddag ble stasjonen på Hen i Isfjorden offisielt innviet. Stasjonen har vært totalrenovert og bygd ut. Arbeidene har pågått siden juli i år, og kostnaden er rundt 7,5 millioner kroner.
Ambulansestasjonen har i flere tiår holdt til i Hen sentrum. For ett år siden solgte familien Hoel stasjonsbygningen til Helse & Sosialbygg AS på Sunndalsøra. Dette selskapet eier nå seks ambulansestasjoner i Romsdal og på Nordmøre. Stasjonen i Isfjorden er den nest siste som er renovert og tilpasset dagens standard.
- Her kan ambulansepersonellet sove i lydisolerte soverom. Her er trimrom, dusjanlegg, garderober, kjøkken og oppholdsrom. I tillegg har vi fått lagerrom tilpasset utstyret vi til enhver tid på ha ved stasjonen. Våre to ambulansebiler kan vaskes og stå oppvarmet innendørs, med alle fasiliteter, forklarer stasjonsleder Nils Christian Hoel under en omvisning.
Den offisielle snorklippingen sto ambulansesjef Lars Erik Sjømæling i Helse Møre og Romsdal for. Snora var for anledningen en oksygenslange.
Les mer om saken hos Romsdal Budstikke