Hopp til hovedinnhold


Ti på topp i 2009

Det er et år siden Ambulanseforum fikk nye nettsider. Her er de sakene flest var interessert i å lese i året som gikk.

Det er et år siden Ambulanseforum fikk nye nettsider. Her er de sakene flest var interessert i å lese i året som gikk.

Les også: 2009 i bakspeilet

Ambulanseforums lesere er først og fremst glad i nyhetssidene, deretter vil er det konferansesiden som lokker, og fagstoff og jobbmarked kommer på en god tredje og fjerde plass.

Når det gjelder enkeltartikler er det hva som befinner seg i siste nummer av Ambulanseforum som skaper mest nysgjerrighet og besøk:

180ambulanseforsideAmbulanseforum nr. 4 var nok det mest kontroversielle og dermed besøkte.

Ambulanseforum nr. 3 og nr. 5 har bare halvparten så mange som sjekker innholdet. Ambulanseforum nr. 1, 6 og 2 følger hakk i hæl.

De mest besøkte enkeltsakene:

Leserne klikker seg gjerne inn på bloggen, og innleggene blir gjerne liggende en stund.

1. Dermed ble innlegget om hjelpekorps og ambulansetjeneste fra Nasjonal Paramedic-forening det mest besøkte i året som gikk.

Har dere noe på hjertet? Skriv et innlegg og spør om vi kan legge det på bloggen!

2. Helse Bergens lærlingeopptak. Vi liker å lese om oss selv, og vi liker å lese om andre som driver med det samme. Og vi liker å se på bilder.

3. Pang! Når det smeller i ambulansen med pasienter ombord kan det fort bli dramatisk.

4. 330-skvadronens redningshelikopteranskaffelse engasjerer også. Det som er viktigst for regjeringen er å sikre best mulige helikoptre som kan redde flest mulig mennesker i en vanskelig situasjon, til en akseptabel pris”, har Justisminister Knut Storberget sagt. Men blir det resultatet i det endelige helikoptervalget?

Blogginnlegget "Framtidens redningshelikoper - når større ikke er bedre", ble således også det nestmest leste blogginnlegget i året som gikk.

5. God natt, kjære Oslo. En bildereportasje en snørik dag ved sentrum stasjon i Oslo.

6. Hva koster en ambulanseulykke? Krasjing er dyrt!

7. Ambulansepersonell "arrestert". Vi liker gode historier, og denne har holdt seg i 20 år.

450arresterteambulansearbeidere

8. Arbeidstilsynet varslet. Etter å ha mottatt bekymringsmelding skal Arbeidstilsynet granske arbeidsmiljøet i ambulansetjenesten i Helse Fonna.

9. Autorisasjon "light"? Den 1. april neste år lukkes vinduet for dispensasjon fra kompetansekravene i akuttforskriften. Det er ingen spøk! Hva som kreves av nummer 1 og 2 på bilen er en dialog med  tynn og stram line for Statens helsetilsyn.

10. Falck emergency as vant i Midt-Norge. Når innstillingen var klar, var vi også klare til å følge med i føljetongen om Helse Midt-Norges anbudshåndtering.