Hopp til hovedinnhold


– Takk for at dere reddet livet mitt!

Hadde ikke ambulansen kommet raskt til, og gitt livreddende behandling, kunne dette gått ille. Så tusen takk for at dere reddet livet mitt, sa Geir Martin Johansen til Monica Strand og Line Hansen hos ambulansen på Andøy, forteller Vesterålen Online.
Geir Martin Johansen ble rammet av hjerteinfarkt, da han var ute i bil.
– Det kom uten forvarsel. Jeg var på vei hjem til Nøss etter en tur til Andenes, og hadde kommet i Stavedalen, da jeg fikk så vondt i magen og brystkassen. Først tenkte jeg at nå må jeg bare få i meg noen paracet, og krype til sengs - så ordner det seg nok. Men smertene ble bare sterkere. Så ille ble det at jeg ikke klarte å kjøre.
– Jeg ringte hjem til kona mi. Sa at jeg trodde jeg nesten måtte ringe ambulansen. Hun ga meg klar beskjed om at det måtte jeg gjøre med en gang. Og sånn ble det. Jeg ringte ambulansen, og de kom etter et kvarter. Det er nok det lengste kvarteret jeg har hatt i livet mitt, men du verden så glad jeg ble da de kom, sier Geir Martin Johansen.
Han fikk god hjelp, og mandag ble det god stemning da han møtte Monica Strand som hadde vakt den aktuelle formiddagen.
– Ja, du var klar for å få hjelp da vi kom. Jeg husker du åpna bildøra med en gang... Godt å se deg igjen, smiler Monica.
– Ja, da jeg kom på sykehuset sa legene «du er klar over at disse jentene berga livet ditt»? Det er jeg i høyeste grad, og i dag er jeg kommet for å si tusen, tusen takk for den jobben dere gjorde. Jeg er evig takknemlig for det.
Les mer om saken hos Vesterålen Online