Hopp til hovedinnhold


Sylferskt samarbeid

Pressemelding: Handicare inngår samarbeidsavtale med Tamlans.

Handicare AS er Norges største leverandører av tilpassede kjøretøy til funksjonshemmede og spesialkjøretøy innenfor helse, brann og redning.  Handicare AS har ti verksteder i Norge som ligger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, hvor det tilpasses og utføres service på spesialkjøretøy.

Som et resultat av en fokusert vekststrategi innen spesialkjøretøy for helse, brann og redning, er vi stolte av å annonsere at den 15. februar ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Handicare AS og  Tamlans Oy på salg av Tamlans Ambulanser i Norge, som er kjent for god kvalitet og service.

Tamlans Oy er den ideelle partner for Handicare, som vil styrke vårt produktområde og kompetanse.

Med dette samarbeidet vil Handicare AS være den mest komplette leverandør av spesialkjøretøy i Norge.

For å finne ut mer om Handicare AS vennligst besøk vår nettside www.handicare.no

Asbjørn Eskild
SBU direktør, Handicare AS auto

Tamlans ambulanser er kjent for kvalitet og pålitelighet. Vårt arbeid er basert på kontinuitet, og vi søker ikke rask fortjeneste i virksomheten. Den samme kvalitet, service og pålitelighet Tamlans krever fra samarbeidspartnere og representanter.
Av denne grunn har vi valgt Handicare som en ny samarbeidspartner i Norge, som har den beste kunnskapen, landsdekkende nettverk og evne til å betjene våre kunder på kort og lang sikt.

Kari Ojala
CEO, Tamlans Oy Ab