Hopp til hovedinnhold


Stjal, knuste og krasjet ambulanse

En 18 år gammel mann stjal og knuste rutene på en ambulanse som var ute på oppdrag. Senere krasjet han ambulansen slik at den ikke var kjørbar.

En 18 år gammel mann stjal og knuste rutene på en ambulanse som var ute på oppdrag. Senere krasjet han ambulansen slik at den ikke var kjørbar, skriver NRK.

Bodø: Ambulansepersonellet gikk ut for å se etter personer som trengte deres assistanse. Ambulansen stod da parkert, med motoren gående, men med låste dører.

Når ambulansepersonellet har gått for å finne personen som trenger hjelp, tar en festdeltaker en stein og knuser sidevinduene på ambulansen og setter seg inn for å kjøre. Mannen kjører rundt på området og krasjer i en stein.

Den 18 år gamle mannen er mistenkt for promillekjøring, skadeverk, bilbrukstyveri og kjøring uten førerkort. Senere i dag skal mannen avhøres og han blir satt i arrest ut på dagen.

– Vi ser svært alvorlig på at noen ødelegger en ambulansebil som brukes i livreddende tjeneste. Det er selvfølgelig svært alvorlig og vi vil politianmelde hendelsen, sier informasjonsrådgiver Wigdis Korsvik ved Nordlandssykehuset.

Les mer om saken på NRK