Hopp til hovedinnhold


Skifter navn og kutter ut Ambulanseforum

Det er mange nyheter fra Ambulanseforbundet i Delta. De har valgt Ola Yttre som leder fire år framover, et nytt styre er på plass og en ny logo er lansert. Etter jul vil ikke medlemmer få Ambulanseforums magasin tilsendt lengre.

Fra Ambulanseforum nr. 5 2015

Medlemmer i Ambulanseforbundet vil få et spesialtilbud på abonnement fram til jul. Normalt koster et årsabonnement kr 495. Fram til jul tilbys abonnementet til kr 395.

Det er billig.

– Vi vet at mange setter pris på magasinet. Det viste også Deltas egen undersøkelse i vår. Nærmere 100 prosent av ambulansepersonellet, som svarte på undersøkelsen, sa at de var fornøyde eller meget fornøyde med Ambulanseforum og ønsket å ha det som en medlemsfordel. Vi noterer oss at landsmøtet og det nye styret ikke valgte å lytte til det, sier redaktør i Ambulanseforum, Live Oftedahl.

Hun er innforstått med at Ambulanseforbundet i Delta ønsker å spare utgiften Ambulanseforum utgjør, og at Ambulanseforbundet prioriterer at lederen får høyere lønn og fullt fri kjøp framover, og at det er dette medlemspengene går til.

Bli plussabonnent å få full tilgang til alle våre artikler.