Hopp til hovedinnhold


Politimann slått til blods - manglet sambandsdekning

En politipatrulje opplevde marerittet da de ble angrepet under et arrangement på Iveland i Aust-Agder - og sambandsutstyret manglet dekning.

En politipatrulje opplevde marerittet da de ble angrepet under et arrangement på Iveland i Aust-Agder - og sambandsutstyret manglet dekning, skriver VG.

De to politifolkene rykket ut etter meldinger om at et arrangement på Ivelandsstua nordøst for Kristiansand var i ferd med å komme ut av kontroll. Da de kom fram, viste situasjonen seg å være mer krevende enn først antatt.

- De to politifolkene ble blant annet angrepet av minst to festdeltagere, sannsynligvis flere. De ble tildelt både slag og spark. Den ene politimannen fikk et kutt i leppa og en skikkelig blåveis, opplyser operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til VG Nett.

Ifølge operasjonslederen opplevde politipatruljen situasjonen som dramatisk, og bedre ble det ikke av at politiets sambandsutstyr hadde dårlig dekning i området.

- De var alene og slet med å kommunisere med oss. De skal ha ropt på bistand og ikke nådd gjennom før det hadde gått en liten stund, sier han.

Les mer om saken på VG.no