Hopp til hovedinnhold


– Plutselig hørte vi babygråt i strømpebuksa…

Arve og Ingvild kjørte mot sykehuset så raskt føret tillot det, og ambulansen var på vei for å møte dem. Plutselig går alt veldig fort og de hører barnegråt. Fra strømpebuksa til Ingvild!

Arve og Ingvild kjørte mot sykehuset så raskt føret tillot det, og ambulansen var på vei for å møte dem. Plutselig går alt veldig fort og de hører barnegråt. Fra strømpebuksa til Ingvild! ifølge Stavanger Aftenblad.

Arve Bjørnerud (34) og Ingvild Helgevold (30) på Skreia ble foreldre for andre gang på årets første dag. Ni dager før termin ville prinsessa ut i verden. Fra før var de foreldre til en gutt (snart 2), og siden han hadde kommet veldig raskt, var de litt på vakt.

– Ingvild satt og så på Grey’s Anatomy og spiste rundstykker, da hun plutselig kjente at noe så smått begynte å skje. For å helgardere oss, ringte vi føden. Det ble avtalt at vi skulle komme til en kontroll.

Arve ringer sykehuset mens han kjører så raskt det er forsvarlig på vinterføret. Han får en jordmor på tråden og med handsfree har han en åpen linje til føden. Jordmora forteller at Ingvild må prøve å beholde roen og være så avslappet som mulig. Men hun forstår snart at babyen er på vei ut og bestiller en ambulanse som kjører for å møte dem.

Ingvild har det vondere og vondere. Hun ligger så flatt som det lar seg gjøre i forsetet på en bil. 

– Ingvild ropte at «noe var på vei ut», men jeg tenkte at det kanskje bare føltes slik. Men hun fortsatte å rope; «Det kommer noe! Det kommer noe!». Plutselig hørte vi barnegråt i strømpebuksa! forteller Arve.

Les mer om saken hos Stavanger Aftenblad