Hopp til hovedinnhold


Paramedic drept på jobb

En ambulanse i USA ble kalt ut på et oppdrag med en mulig suicidal pasient, og den ene av ambulansepersonellet endte opp med å dø på oppdraget.

En ambulanse i USA ble kalt ut på et oppdrag med en mulig suicidal pasient, og den ene av ambulansepersonellet endte opp med å bli drept av den mentalt ustabile pasienten.

Det viser seg at de første oppslagene om dette var feil, og at mannen døde av hjertestans etter å ha løpt etter selvmordskandidaten, ifølge EMS.com. Pasienten sier han er lei seg for det som har skjedd, og i lenken over snakker kollegene varmt om den avdøde.

- Ambulansepersonellet kom først, og ble møtt av personen, som et resultat av det ble den ene skadet på stedet, sier  Andrew Aninsman fra politiet til WPVI-TV den første dagen.

The Trentonian skrev at han ble stukket ned.

Selv om han hadde tydelige skader, sier politiet at de ennå ikke vet dødsårsaken.

- Vi behandler det som andre etterforskningssaker, våre tjenestemenn er kalt ut for å finne ut hva som skjedde og hva som forårsaket den tragiske hendelsen, sier Aninsman.

Politiet opplyser at pasienten har en pasienthistorie med mental sykdom.

Den mistenkte er satt i varetekt og vil bli vurdert på lokalsykehuset.

Den 37 år gamle paramedicen hadde en fartstid på 13 år i tjenesten, og han etterlater seg kone og to døtre på et og fem år.

Les mer om saken på JEMS Connect