Hopp til hovedinnhold


Ny sjef i Norsk Luftambulanse

Syver Leivestad (54) tar over roret 1. september som administrerende direktør i Norsk Luftambulanse AS.

Syver Leivestad (54) tar over roret 1. september som administrerende direktør i Norsk Luftambulanse AS, skriver Karrierelink.no.

- Syver Leivestad har lang fartstid innen luftfart samt omfattende ledererfaring. I dag kommer han fra stillingen som administrerende direktør i Norges Bilbransjeforbund hvor han har vært siden 2004.

- På vegne av styret i Norsk Luftambulanse AS er jeg svært fornøyd med å få Syver Leivestad på laget. Med hans bakgrunn og personlighet er jeg sikker på at han vil bidra til Norsk Luftambulanse AS’ videre utvikling på en svært positiv måte, sier Steinar Sørlie, styreleder i Norsk Luftambulanse AS og generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Av tidligere erfaring har Syver Leivestad 15 år i ulike stillinger i SAS, blant annet som direktør for Heavy Maintenance and Traffic Related Maintenance, som administrasjonssjef/ assisterende personaldirektør og som organisasjons- og lederutviklingssjef. Han har også jobbet i Partnair i fire år som henholdsvis administrerende direktør og teknisk sjef, og han har vært i AS Fred Olsens flyveselskap.

Syver Leivestad er utdannet ingeniør fra Horten Ingeniørhøyskole med fagkretsen økonomi og drift, i tillegg til Forsvaret Flytekniske skole og Luftforsvarets tekniske befalskole.

Syver Leivestad bor med familien på Sundvollen i Hole kommune.

Les mer om saken på Karrierelink.no