Hopp til hovedinnhold

Ny hverdag i helsehuset i Fredrikstad

FREMTIDSRETTEDE LOKALER: – Mange skal takkes for å ha bidratt til de flotte lokalene her. Helt sentralt står Jan Halvorsen, Flemming Widell og Inga Lill som var med å tegne, forme og ha gode ideer om hvordan det skulle være. Og helt på slutten Ove Bergsvenstuen, som tok de siste grepene som gjorde at vi fikk flytta inn, sa Fredrik Westmark, seksjonsleder under åpningen av Fredrikstad stasjon. Her omkranset av ordfører Jon-Ivar Nygård og administrerende direktørJust Ebbesen.


Eget debrifingsrom, alt på ett plan og god plass i byens nye helsehus. Velkommen til Fredrikstads splitter nye ambulansestasjon!

Fra Ambulanseforum nr. 2 2016. Tekst: Live Oftedahl

– Vi vil bidra til å skape et litt tryggere Fredrikstad. For selv om sykehuset flyttet ut av Fredrikstad sentrum, skal vi og legevakta utgjøre den lokale, akuttmedisinske tryggheten til Fredrikstads befolkning, sier seksjonsleder for ambulansen Fredrik Westmark i den høytidelige åpningen av herligheten.

Det første som møter oss i garasjen på den nye stasjonen, er nok plass til både tre døgnbiler, en dagbil og reservebiler. Stasjonen har en egen innendørs vaskehall for bilene vegg i vegg.

Sykehuset Østfold slår til igjen

I tilknytning til garasjen er det en garderobe for jobbtøy, og litt lenger inn en garderobe hvor man skifter fra privat til uniform. Her er 49 garderobeskap for menn og 25 for damer.

Bli plussabonnent å få full tilgang til alle våre artikler.