Hopp til hovedinnhold


Nord universitet utsetter oppstart av bachelor paramedic i Namsos

Det går fram av en sak på nettsiden til Nord universitet.
«Det utlyste studiet Bachelor i prehospitalt arbeid - paramedic, studiested Namsos, trekkes fra lokalt opptak for studieåret 2017/2018. Oppstart i Namsos utsettes til studieåret 2018/2019.
Bachelor i prehospitalt arbeid, deltid (nett- og samlingsbasert) studiested Bodø, vil gå som utlyst fra høsten 2017.
Bakgrunnen for dette er en helhetlig vurdering av faglig kvalitet, økonomi, administrativ kapasitet samt planlegging av praksis høsten 2017.
– Vi beklager at vi er nødt til å trekke dette studiet, men hensynet til kvaliteten vi leverer i vårt utdanningstilbud til studentene må alltid settes først. Vi beklager dette overfor studenter som allerede har søkt og overfor et engasjert fagmiljø som gledet seg til å gå i gang med et spennende nytt fagtilbud, og ser frem til å utlyse studiet på nytt for studieåret 2018/2019, sier dekan Trine Karlsen ved Fakultet for sykepleie- og helsevitenskap
Studentene som allerede har søkt denne utdanningen som 1. prioritet er varslet, og de som har studiet i Bodø som 2. prioritet vil få dette som sin 1. prioritet. Søkere som ikke har flere prioriteter, får tilbud om å legge til studiested Bodø i sin søknad.»
Les hele saken hos Nord universitet