Hopp til hovedinnhold


Nå kommer det bedre skilting i Kollevåg

I fjor skrev AV at elendig Kollevåg-skilting sender ambulanser og brannbiler på ville veier. Da mente Statens vegvesen at skiltingen var god nok. Men nå kommer det likevel nye skilt.

I fjor skrev AV at elendig Kollevåg-skilting sender ambulanser og brannbiler på ville veier. Da mente Statens vegvesen at skiltingen var god nok. Men nå kommer det likevel nye skilt, skriver Askøyværingen.

I lang tid har beboerne i området klaget over den dårlige skiltingen i området. Flere ganger har brannbiler, drosjer og ambulanser slitt med å finne veien frem til Kollevågbygden.

I november i fjor skrev AV om mannen til Lilli Ane Gammelsrød som lå alvorlig syk i parets hjem i Heiaveien i indre Kollevåg. Den gang fant ikke ambulansen frem før Gammelsrød løp ned i veien for å vinke til ambulansen.

Brannbilen fant ikke frem
– Ambulansen rotet rundt lenge. Til slutt måtte jeg ned for å vinke til dem ved busstoppet på hovedveien. Da stod det om livet til mannen min, sa Gammelsrød til AV den gangen.

Så kritisk var situasjonen til Gammelsrøds mann at ambulansepersonellet måtte sette en adrenalinsprøyte i ham da de omsider fant frem.

Les mer om saken i Askøyværingen