Hopp til hovedinnhold
Lena Bredde blir Bliksunds nye Chief Medical Officer. Foto: Bliksund


Lena Bredde blir Bliksunds nye Chief Medical Officer

Lena Bredde tar med seg bred erfaring fra norske prehospitale tjenester og internasjonale helsetjenester til Bliksund.

Bliksund, en ledende leverandør av IT-løsninger for helse- og beredskapstjenester, er glade for å fortelle at Lena Bredde er ny Chief Medical Officer, skriver Bliksund i en nyhetsmelding.

Lena Bredde kommer fra stillingen som militært sekondert offiser i FNs hovedkvarter, New York, hvor hun var leder for helsetjenester i Logistics Division i Department of Operational Support.

Hun er utdannet anestesilege og har tidligere vært engasjert i luftambulansetjenesten i Norge hovedsakelig med base på Sørlandet Sykehus.

Der jobbet hun både operativt som luftambulanselege og i flere år på ledernivå.

Lena har i tillegg tjenestegjort i Luftforsvaret som flylege og som stabslege i Luftforsvarsstaben. I sin militære karriere har hun deployert til syv internasjonale FN- og NATO-oppdrag.

– Jeg valgte Bliksund fordi jeg tror på verdien Bliksunds løsninger gir for effektivisering og støtte til helsetjenestene. Våre løsninger gir bedre beredskap, kontroll, flyt og oversikt både i arbeidshverdagen og i akutte situasjoner, sier Bredde.

Hun fortsetter:

– Jeg har kjent og samarbeidet med Bliksund og teamet siden oppstarten. Mange av de dyktige fagpersonene i Bliksund er tidligere kolleger fra de prehospitale tjenestene og jeg er glad for å bli med på selskapets videre utvikling.

– Bliksund har et sterkt engasjement for å hjelpe de som hjelper, og vi er overbevist om at Lenas kunnskap og erfaring vil gjøre det mulig å levere enda bedre produkter og løsninger til våre brukere i Norge og internasjonalt. Lenas ekspertise kombinert med vår kunnskap gjør at vi kan videreutvikle verktøyene som kreves for å støtte den digitale transformasjonen av nødetatene, sier Tor Laukvik, CEO i Bliksund.

Om Bliksund


Bliksund er en ledende leverandør av programvareløsninger til helse- og beredskapstjenester i Norge. Med bred erfaring fra bransjen digitaliserer Bliksund hverdagen til beredskaps- og helsearbeidere.

Løsningene gir kontroll, flyt og oversikt - både i arbeidshverdagen og akutte situasjoner. Alt på samme plattform, skybasert og med tilgang selv i områder uten dekning.

Vi utvikler elektroniske løsninger som hjelper de som hjelper - nasjonalt og internasjonalt. Bliksund har nærmere 30 ansatte og har hovedkontor i Grimstad, Norge. For mer informasjon, se bliksund.com.