Hopp til hovedinnhold


Lege pågrepet på luftambulansebase

Knyttes til sedelighetslovbrudd: En 38 år gammel mann ble i går formiddag pågrepet av politiet mens han var på jobb som lege ved Norsk Luftambulanse sin base på Dombås.

Knyttes til sedelighetslovbrudd: En 38 år gammel mann ble i går formiddag pågrepet av politiet mens han var på jobb som lege ved Norsk Luftambulanse sin base på Dombås, skriver Dagbladet.

Les også i VG: Lege skal ha fått mindreårige jenter til å sende nakenbilder med mobiltelefon

NRK: Skal ha drevet utpressing

Siste i Dagbladet: Siktet for blant annet utpressing, trusler og besittelse av barneporno

- Den pågrepne er siktet for tvang, trusler og utpressing og brudd på forskjellige sedelighetsbestemmelser i Straffeloven, opplyser politiadvokat Unni Moen Vikebakk ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

Hun vil ikke si hva som er grunnlaget for siktelsen, men varsler en pressekonferanse i Ålesund klokka 14 i morgen. Flere politidistrikter er involvert i etterforskningen av saken.

38-åringen vil klokka 10 i morgen bli framstilt for varetektsfengsling i Sunnmøre tingrett.

- Vedkommende som er pågrepet har et vikariat ved Norsk Luftambulanse. Vi er gjort kjent med saken av politiet, men slik vi har forstått det er dette ikke knyttet til hans stilling hos oss eller hans yrkesutøvelse, sier kommunikasjonssjef Marte Ramborg ved Norsk Luftambulanse til Dagbladet.

Les mer om saken i Dagbladet