Hopp til hovedinnhold
Illustrasjonsfoto: Live Oftedahl


Lederskifte i Norsk Luftambulanse AS

Rune Midtgaard fratrer som administrerende direktør i NLA AS.

Leif Olstad er konstituert som administrerende direktør inntil en ny leder er ansatt. Olstad kommer fra stillingen som Ground Operations Manager i selskapet, melder NTB Kommunikasjon.

Styret i NLA AS og administrerende direktør Rune Midtgaard er kommet til enighet om at han fratrer som leder i selskapet 30. september.

Midtgaard har ledet Norsk Luftambulanse AS gjennom en svært viktig periode da selskapet etablerte nye baser etter å ha vunnet kontrakten for drift av alle de tolv legehelikopterbasene i landet.

Under Midtgaards ledelse har NLA AS også utvidet driften fra tre til fire baser i Danmark. I tillegg etablerte selskapet i sommer beredskap på den midlertidige legehelikopterbasen i Kirkenes på oppdrag fra Statens Luftambulansetjeneste.

-       Rune Midtgaard har vært en svært dyktig leder for selskapet i arbeidet med å etablere nye baser og gjøre Norsk Luftambulanse AS i stand til å levere på ny kontrakt fra 2018.

Under hans ledelse har selskapet fått nye oppgaver og lykkes i å levere beredskap i en komplisert overgangsperiode. 

Nå går selskapet inn i ny fase som fordrer en annen type lederkompetanse, og vi vil takke Midtgaard for innsatsen gjennom de fire årene han har ledet selskapet, sier styreleder i Norsk Luftambulanse AS, Gro Brækken.

Les hele saken hos NTB Kommunikasjon.