Hopp til hovedinnhold


Lanserte uriktige påstander om snusk

Sykehusdirektør Jan-Roger Olsen har utsatt signeringen av dataavtale for AMK i Lillesand etter påstander om snusk. Men påstandene er ikke riktige.

Sykehusdirektør Jan-Roger Olsen har utsatt signeringen av dataavtale for AMK i Lillesand etter påstander om snusk. Men påstandene er ikke riktige, skriver Fædrelandsvennen.

Beskyldningene er rettet mot avdelingsleder for Prehospitale tjenester ved Sørlandet sykehus, Tor Laukvik.

- Jeg har opplysninger om at det er kompanjonger av Laukvik som eier eiendommen der AMK har flyttet inn. Bygget er allerede alt for lite for virksomheten, og det er plassert fullstendig i ingenmannsland, sa Rolstad-Larsen til Fædrelandsvennen midt på dagen i går. Hun fikk full støtte fra de Ruiter, som sammen med ordføreren ventet på å møte statsråd Anne-Grete Strøm-Erichsen på Sørlandet sykehus Arendal, og han la til:

- Dette er en helt utrolig sak. Her må alle kort på bordet, og vi kommer til å forlange at AMK skal flyttes tilbake til Arendal.

Fædrelandsvennen brukte tre minutter på å sjekke styreprotokollen fra Sørlandet sykehus 27. mai i år, da vedtaket om AMK ble gjort. Der går det fram at det Lillesand kommune som eier bygget – ikke Laukviks kompanjonger.

Les mer om saken i Fædrelandsvennen