Hopp til hovedinnhold


Folk i disse jobbene er oftest utro i juletiden

Kan du gjette hvilke yrker de har, de som er ekstra mye utro i julemåneden? Det spør danske Se og hør.

Det er vissnok ikke noen nyhet at juletiden er høyesesong for utroskap. Danske Se og hør gjengir, ved hjelp av en undersøkelse i engelske Daily Star, en undersøkelse på hvilke faggrupper som er de verste.
En undersøkelse foretatt av den enorme utroskapssiden IllicitEncounters.com, viser at de beste menneskene vi kjenner også er de verste når det gjelder å hoppe i høyet med noen andre.
De som jobber med å redde andre er også de som er mest utro. Det gjelder sykehuspersonell, ambulansearbeidere, leger, brannmenn, politi og sykepleiere. 
Nettsiden har hatt en stigning på 40 prosent i antallet av disse som sender beskjeder til hverandre og laster opp bilder.
I alt er har de nå 55.000 representanter for denne faggruppen, skriver den britiske avisen Daily Star.
200 av disse har deltatt i en nærmere undersøkelse. Hele 39 prosent av disse erkjente at de hadde vært utro i juleferien. 21 prosent hadde hatt en affære med en kollega.
Hos IllicitEncounters mener man at årsaken til utroskapen blant disse yrkesgruppene har å gjøre med arbeidstidene, på den måten at det er lettere å snike seg ut på andre tidspunkter uten at livsledsagerne føler det rart at de drar hjemmefra.
De kan også avbryte telefonsamtaler brått eller ikke være tilgjengelige, fordi arbeidet er såpass viktig at de ikke kan avbrytes.
Les saken hos danske Se og hør