Hopp til hovedinnhold


Ikke politifolk til å rykke ut

Ambulansepersonell basket med den krakilske mannen i to timer. Politiet i Stjørdal hadde ikke mannskap å sende ut.

Ambulansepersonell basket med den krakilske mannen i to timer. Politiet i Stjørdal hadde ikke mannskap å sende ut, skriver Stjørdalens Blad.

Episoden skjedde ved et hotell i Stjørdal natt til lørdag.

Kritisk

En periode ble situasjonen vurdert som så vanskelig og kritisk at den akuttmedisinske sentralen og politiets operasjonssentral i Nord-Trøndelag vurderte å be brannvesenet i Stjørdal om å steppe inn som "reservepoliti".

- Vi fikk til slutt tak i og kalt ut politifolk som skulle stille på vakt i Stjørdal senere lørdag morgen, sier operasjonsleder Lars Letnes ved politiets operasjonssentral i Nord-Trøndelag.

Den krakilske mannen er i femtiåra og hjemmehørende på Steinkjer. Han ble pågrepet ved sekstida lørdag morgen og satt i drukkenskapsarresten. Politiet har opprettet sak mot mannen for ordensforstyrrelse.

Han hadde gått ut fra hotellet tidligere på kvelden. Mannen var sterkt beruset og hadde falt og slått seg. Folk på hotellet vurderte det slik at han hadde behov for medisinsk hjelp da han kom tilbake. Derfor ble ambulanse tilkalt.

Mannen skapte seg imidlertid så vanskelig at ambulansefolkene ønsket bistand fra politiet til å holde mannen under kontroll.

Les mer om saken i Stjørdalens Blad