Hopp til hovedinnhold


Meld deg på! Halvdagsseminar om prehospital tjeneste

I mars kom den første rapporten på ti år med en helhetlig gjennomgang av prehospital tjeneste. Ekspertrapporten kommer med diverse anbefalinger. I et halvdagsseminar på Gardermoen den 25. februar utfordrer vi HOD og statssekretæren på hva som skal skje videre.

I mars kom den første rapporten på ti år med en helhetlig gjennomgang av prehospital tjeneste. Ekspertrapporten kommer med diverse anbefalinger. I et halvdagsseminar på Gardermoen den 25. februar utfordrer vi  HOD og statssekretæren på hva som skal skje videre.

Meld deg på ved  sende e-post til post@ambulanseforum.no med navn, mailadresse og hvem du representerer.

Last ned: Program for seminaret her (pdf)

Les: Ny rapport om prehospital tjeneste

Last ned rapporten her

På Ambulanseforum 2009 skulle egentlig statssekretær Dagfinn Sundsbø utfordres på temaet "Ambulanseutvalgets anbefalinger - hva skjer nå?" Han måtte melde forfall på kort varsel pga endringer i Regjeringen.

Derfor tar vi opp tråden i det nye året: Hva kommer ut av rapportarbeidet? Har den havnet i en skuff i Helse- og omsorgsdepartementet?

Ambulanseforum og Stiftelsen Norsk Luftambulanse arrangerer derfor et halvdagsseminar om prehospital tjeneste på Gardermoen den 25. februar.

Statssekretær Tone Toften og fagpersoner fra ambulansetjenesten/AMK skal ha innlegg. Det vil åpnes for debatt. Dagsorden er ikke helt ferdig, men utdanning, AMK og epidemologisk utvikling, forskning og fagutvikling ser ut til å bli temaer som vil bli tatt opp.

Seminaret vil foregå fra 12.30 til 16. Seminaret er et nonprofit arrangement og deltageravgiften er derfor satt til kun kr 650,- pr pers. Ønsker man lunsj i forkant så kommer dette i tillegg.

Påmelding skjer altså til: post@ambulanseforum.no.