Hopp til hovedinnhold
Stig-Håkon Ballovarre er ambulansearbeider på Skjervøy og en av de vi møter i høstens sesong av «113». Foto: Marius Fiskum/ NRK


Gleder seg over ”113”-responsen

Godordene har kommet tett etter første episode av NRK-serien ”113”.

De har kommet både til regissør Helga Bones og til ambulansefagarbeider Stig Håkon Ballovarre melder Framtid i Nord (krever innlogging).

Sistnevnte figurerte sammen med kollega Aksel Sandberg i første episode av andresesongen av NRK-hiten ”113”. Og ifølge skjervøyværingen har det ikke manglet på feedback etter at den første av ti episoder var sendt.

– Det har vært litt trøkk, ja. Men det har gått bra. Vi var godt forberedt på det. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra venner, familie og bekjente og det har tikket inn en god del meldinger på sosial medier.

Jeg merker til og med på butikken at noen flere ser en ekstra gang i min retning og nikker pent, ler Ballovarre.

Julekalender?

Ballovarre sier han hadde spesielt sans for en av kommentarene han fikk sent søndag kveld fra en bekjent som er langtransportsjåfør.

– Han skrev at ”du vet at det er langt å kjøre Tromsø – Skjervøy – Tromsø når man ikke engang rekker hjem i løpet av første episode”. Jeg svarte at det får bli en slags julekalender. Kommer vi oss hjem eller ikke, smiler Ballovarre.