Hopp til hovedinnhold
Ambulansearbeider Ståle Baldvinsson gikk videre i The Voice på TV2
Ambulansearbeider Ståle Baldvinsson gikk videre i The Voice på TV2 Foto: Thomas Andersen / TV 2


Ståle gikk videre i The Voice: – Jeg tror på sang i dystre situasjoner

Ambulansearbeider Ståle Baldvinsson har sunget for pasienter i ambulansen. Nå synger han for hele Norge i The Voice på TV2.

Fredag gikk startskuddet for sesong 8 av The Voice på TV2. Hvis du har sett første sending, har du trolig lagt merke til Ståle Baldvinsson. Han jobber som paramedic ved Oslo Universitetssykehus, på prehospital klinikk på Prinsdal ambulansestasjon. I tillegg jobber han 50 prosent som eneredder i akuttbil på Nesodden.

Fredag overrasket han mange da han i beste sendetid fremførte «When we were Young» av Adele, og med det sang seg videre i sesongpremieren.

Hvis du ikke har sett The Voice, så er konseptet at mentorer sitter med ryggen til deltagerne, og snur stolene etter hvert som de mener deltagerne fortjener å gå videre i konkurransen. Mentorene er Espen Lind, Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam og nykommeren Jarle Bernhoft, og det var sistnevnte som snudde stolen til fordel for Ståle Baldvinsson.

Ståle Baldvinsson ga mentor Jarle Bernhoft et skikkelig løft og en bjørneklem da han kom videre i The Voice. – Jeg kommer til å elske å henge med ham, sa Jarle Bernhof. Foto: Thomas Andersen / TV 2

– Musikk viktig for demente

Bli plussabonnent å få full tilgang til alle våre artikler.