Hopp til hovedinnhold


Foreslå Årets Paramedic 2013

Kom igjen folkens! Høgskolen deler for 8. gang ut prisen på åpningen av Ambulanseforum, mandag 30. september - om det kommer inn nok forslag.
Prisen deles ut til en tidligere eller nåværende student ved en av Paramedic-utdanningene i Norge som har gjort en ekstraordinær innsats i sin jobb.
Prisen har endret navn til «Øyvind Nøhrs minnepris - Årets Paramedic 2013» for å hedre Øyvinds solide innsats for Nasjonal Paramedic-utdanning.
Fristen for innsending av forslag til kandidater er mandag 23. september pr e-post til Line.kristiansen@hil.no.

Prisvinnere tidligere år er følgende: 
  • Finn Henning Johansen i 2006
  • Jan Barstein i 2007
  • Børre Johansen i 2008
  • Jan Einar Andersen i 2009
  • Olav Østebø i 2010
  • Håvard Larsen i 2011
  • Carl Robert Christiansen i 2012

Prisen deles ut til en som arbeider som Paramedic i Norge eller på oppdrag i utlandet. Prisen gis til en person som har Paramedic-utdanning, eller er under utdanning til å bli Paramedic ved Høgskolen i Lillehammer, Betanien diakonale høgskole, Universitetet i Stavanger, Universitetet i Tromsø, Høgskolen i Sør-Trøndelag eller Høgskolen i Østfold.
Kriterier for prisen
Prisvinneren skal ha utmerket seg med en ekstraordinær innsats innenfor sitt yrke, og gjerne gått utover det man kan forvente i forhold til gjeldene arbeidsinstruks. Kriterier kan være: Serviceinnstilling, leder av skadested på god måte, dyktig på å lede eller sette i gang ulike kompetansefremmende tiltak, profilert yrke på en fordelaktig måte etc.
Det er ingen begrensinger på hvem som kan foreslå personer til denne prisen. Det er viktig at det ligger en god begrunnelse bak forslagene.
Prisen er på kroner 10.000 og skal benyttes til kompetanseutvikling/faglig reise.
Juryen består av faggruppe for Nasjonal Paramedic-utdanning ved Høgskolen i Lillehammer.