Hopp til hovedinnhold
EMS i Telmark var med temaet «Winter wonderland», og hadde fem forskjellige øvelser. Her med snøscootervelt.

Konkurrerte i eventyrlig vinterland

EMS i Telemark var med temaet «Winter wonderland», og hadde fem forskjellige øvelser. Her med snøscootervelt. Foto: Jørn Finsrud


Årets EMS i Telemark var med tema «Winter Wonderland». For deltagerne ventet kaotisk snøskred, veltet snøscooter, barn med hjertestans, sepsis på hotellrommet og ikke minst rygging.

EMS Ambulansemesterskap Telemark arrangerte i helgen sitt andre mesterskap med tema «Winter Wonderland». I alt var det fem lag og fem forskjellige oppgaver. 

Årets tematikk har vært hypotermi, vinter og snø. Det var oppgaver både ute og inne. Nytt av året er at det har også en litt annerledes post med kjøretekniske utfordringer.

Styret i EMS Ambulansemesterskap Telemark består av fem ulike personer som jobber veldig godt sammen. Morten Lysebo, Rune Mogen, June Smith Hatlø, Linda Kallevik Vikne og Silje Dalen. 

–  Vi har et unikt mangfold i gruppen når det kommer til kompetanse og ulike interesseområder. I tillegg brenner vi for ambulansefaget, øvelser, samhold og samvirke. Disse faktorene smitter over på kollegaer i ambulansetjenesten og andre samvirkeaktører vi samarbeider med i daglig virke, sier June Smith Hatlø.

Silje Dalen (bak) og Linda Kallevik Vikne inspiserer snøscooterulykken, som er en av fem oppgaver.

Bli plussabonnent å få full tilgang til alle våre artikler.