Hopp til hovedinnhold
Med høringsrunde har du selv mulighet til å påvirke det endelige utfallet. Illustrasjonsfoto: Jørn Finsrud.
Med høringsrunde har du selv mulighet til å påvirke det endelige utfallet. Illustrasjonsfoto: Jørn Finsrud.


Du kan kan selv påvirke overgangsordningen

Forslag til overgangsordning for autorisasjon som paramedisiner er sendt til høring. Slik kan du selv ha muligheten til å påvirke utfallet.

Helse- og omsorgsdepartementet har sendt på høring et forslag om forskrift om særlige vilkår for rett til autorisasjon som paramedisiner for ambulansearbeidere og sykepleiere i en overgangsperiode

Er du ikke invitert til å si din mening i høringen om særlige vilkår for rett til autorisasjon som paramedisiner? Du har likevel mulighet til å si din mening på vegne av deg selv, en virksomhet eller organisasjon. Du kan sende ditt høringssvar via denne lenken (ekstern lenke til Regjeringens nettside, åpner i nytt vindu)

Alle blir behandlet

Sammen med andre innsendte svar, blir også ditt svar da synlig på regjeringen.no. Dette er fordi høringssvar og innspill regnes som offentlig informasjon. Men leverer du som privatperson har du likevel anledning til å levere svaret ditt anonymt. Alle innsendte svar går gjennom en saksbehandler før de blir synlige på regjeringen.no. Skulle svaret inneholde trusler eller æreskrenkelser blir ikke lagt ut.

Bli plussabonnent å få full tilgang til alle våre artikler.