Hopp til hovedinnhold


Den viktige ambulansen

Jeg blir så frustrert når de snakker om den millionen, som ambulansen koster. Det høres ut som de heller vil miste noen menneskeliv, mot å betale en million, skriver Ivar Hamre i et leserinnlegg i Avisen Agder.

At vi ikke fikk stasjonert ambulanse i Lund, må være blant annet dårlig budsjettarbeid. Hvorfor ikke legge inn ambulansen først, som er livsnødvendig, i budsjettet, og det som blir igjen går til de andre sakene, for de folkevalgte må vel være enig i at vi må ha en ambulanse stasjonert på Moi, ellers forstår jeg ikke hvorfor de sitter der.
En ambulanse i Lund hjelper også kommunene i nærområdet og ikke minst på E39, som jeg mener er meget viktig og burde være det, også for myndighetene. Sett at vi mister både ambulansen, sykehuset i Flekkefjord og at vi ved en kommunesammenslåing blir liggende i utkanten, da blir vi boende i ingenmannsland, som kan sammenliknes med et underutviklet land.
Jeg vil også si at SUS forlanger veldig mye av personalet i ambulansen og mer skal det visst bli. De må ikke forlange så mye at kompetansen ligger på linje med et lite sykehus, da tror jeg ikke det blir mange ambulanser i Norge. 

Les hele innlegget i Avisen Agder