Hopp til hovedinnhold


CNN-reporter beit ambulansearbeidere

Fikk raseriutbrudd i fylla: Journalist for CNN, Arwa Damon, skal angivelig ha satt tennene i to ambulansearbeidere i Baghdad tidligere denne sommeren, melder VG.

Tidligere denne uken meldte TMZ at to ambulansearbeidere i Bagdad har gått til sak mot CNN. Bakgrunnen for søksmålet er at en av CNNs reportere angivelig skal ha bitt dem i fylla.

Reporteren med de skarpe tennene heter Arwa Damon, og jobber som internasjonal korrespondent for CNN med base i Beirut, Libanon.

– Ute av kontroll

Hendelsen skal ha funnet sted på den amerikanske ambassaden i Bagdad i juli. TMZ skriver de har fått tilgang til søksmålspapirene, og der skal det stå at hun var «alvorlig beruset», og at hun var voldelig og ute av kontroll.

Videre står det at da ambulansearbeiderne Tracy Lamar og Charles Simons kom til stedet, forsøkte de å hjelpe Damon. Da skal hun ha bitt begge arbeiderne i venstre arm. Simons har også hevdet at knærne og albuene hans ble skadet, og Lamar sier han var full i blåmerker.

Fylla har skylda

Tirsdag meldte New York Post at Damon har bedt om unnskyldning for det hun omtaler som sin «katastrofale oppførsel» i en e-post til ansatte på den amerikanske ambassaden i Bagdad.

Les mer om saken hos VG