Hopp til hovedinnhold


Bertel O. Steen skal representere Miesen-produkter i Norge

Bertel O. Steen Spesialkjøretøy AS har inngått en samarbeidsavtale med den tyske ambulansepåbyggeren C. Miesen GmbH & Co. KG om å representere deres produkter på det norske markedet.Bilde1
Miesen er i likhet med Bertel O. Steen en aktør med lang fartstid i bransjen. Bertel O. Steen startet sin første forretning i Oslo i 1901 og begynte med bilimport i 1907. Miesen har historie helt tilbake til 1870, hvor de laget hestevogner og hestevognambulanser i Bonn. I 1905 rullet den første bilambulansen ut av porten til Miesen, og siden har de hatt ambulanser som sin nisje.
I dag produserer Miesen ambulanser i alle slags kategorier. Mercedes-Benz har alltid hatt en spesiell plass i Miesens historie.
– Med et eierskifte og nye produksjonslokaler i Bonn har Miesen sikret seg de beste forutsetninger for å fremstå som en tysk kvalitetspåbygger også i fremtiden, sier daglig leder i Bertel O. Steen Spesialkjøretøy AS, Jon Staldvik Rist.
Gjennom samarbeidet med Miesen kan Bertel O. Steen tilby ambulanser til det norske markedet bygget på Mercedes-Benz E-klasse, Vito, Sprinter og G-wagen.
– Det jobbes for tiden også med å få frem en transportambulanse basert på Mercedes-Benz Vito, forteller Rist.
Bertel O. Steen er veldig stolt av å kunne representere Miesen på det norske markedet.
– Miesen står for kvalitet og leverer veldokumenterte produkter med full krasjtesting. Det er en viktig forutsetning for oss, avslutter Staldvik Rist.