Hopp til hovedinnhold


Årets event: Per Fugelli

Per Fugelli, «Norges største sosialmedisiner», er ikke bare lege og professor i sosial og allmennmedisin, eller klok yndlingsgjest i Thomas Seltzers Trygdekontoret med en selvironisk rolle i Paradise Hotel-parodien «Parasite Motel», men en fantastisk taler som snakker rett til hjertet:
Om det å være menneske og om hvilke verdier som betyr noe i verdens trolig tryggeste og rikeste velferdssamfunn.
Sjekk mer om program, påmelding og priser på årets konferanse
I år fikk han velfortjent utdelt Fritt Ords Pris, Stiftelsen Fritt Ords høyeste utmerkelse. Som kreftpasient har han raust delt erfaringer og tanker om hva det vil si å være alvorlig syk. Med kloke ord har han satt fokus på et av vårt samfunns største tabuer: Døden.
Hans ord om tillit, verdighet og frihet både i bokform, gjennom kronikker, taler og i debatter er vel verdt å lytte til.
Han fikk siste ord på Trygdekontoret i 2012: «Ikke vær et ettall på jorden – bry deg om flokken din» - kåret til årets tv-øyeblikk.
Vi gleder oss veldig til å høre Per Fugelli på AmbulanseForum 2013. For 38. gang arrangerer vi Norges største bransjesamling i prehospital akuttmedisin. Vi er stolte av årets program, og håper du kommer!