Hopp til hovedinnhold


Årets Ambulansearbeider 2009

Høgskolen i Lillehammer skal for 4. året på rad dele ute prisen til Årets Ambulansearbeider. Prisen deles ut på Ambulanseforum 2009. Kom med forslag!

Høgskolen i Lillehammer skal for 4. året på rad dele ute prisen til Årets Ambulansearbeider. Prisen deles ut på AmbulanseForum 2009.

Frist for innsending av forslag er 15. september 2009.

Prisvinnere tidligere år er følgende:
•    Finn Henning Johansen, Oslo og Akershus prehospitale divisjon i 2006
•    Jan Barstein, NLA Midt-Norge i 2007
•    Børre Johansen, ambulansetjenesten i Buskerud i 2008

Prisen deles ut årlig til en som arbeider som ambulansepersonell i Norge eller på oppdrag i utlandet. Det er en forutsetning at prisen går til en person som har tatt Nasjonal Paramedic utdanning ved HiL, Høgskolen i Tromsø, Høgskolen i Sør-Trøndelag eller Betanien Diakonale Høgskole i Bergen. Det kan også være en student under utdanning ved en av disse lærestedene.

Prisen skal gå til en person som har gjort en ekstraordinær innsats innenfor sitt yrke og gjerne gått utover det man kan forvente i forhold til gjeldende arbeidsinstruks.
Kriterier kan være: Serviceinnstilling, leder av skadested på god måte, dyktig på å lede eller sette i gang ulike kompetansefremmende tiltak, profilert yrket på en fordelaktig måte etc.

Det er ingen begrensninger på hvem som kan foreslå personer til denne prisen, men det er viktig at det ligger en god begrunnelse bak forslagene.

Prisen er en Plakett med inskripsjon, samt et gavekort på kroner 10.000, som skal benyttes til en faglig reise. Prisen er gitt av Laerdal Medical AS.

Juryen består av Faggruppe for Nasjonal Paramedic-utdanning ved Høgskolen i Lillehammer.

Forslag til prisvinner som årets ambulansearbeider 2009 med begrunnelse, sendes per e-post til oyvind.nohr@hil.no med navn og adresse.

Last ned: Forslag til Årets Ambulansearbeider (doc)