Hopp til hovedinnhold


Anmeldt for blodig fest i ambulanse

Flere personer skal ha sniffet lystgass og prøvd å sette nåler på hverandre under et nachspiel i en ambulanse.

Flere personer skal ha sniffet lystgass og prøvd å sette nåler på hverandre under et nachspiel i en ambulanse, skriver Adressa.

Ambulansesjåførene i Östersund trodde ikke sine egne øyne da de kom tilbake fra en utrykning midt på natta. Ifølge op.se oppdaget de at det var et blodig nachspiel som pågikk i en annen ambulanse.

70 gjester på fest

Detaljene om hva som skjedde etter en personalfest på brannstasjonen, hvor også ambulansene står parkert, er foreløpig ikke kartlagt, men flere personer skal ha forsøkt å sette nåler og sniffe lystgass i bilen.

Ifølge sjefen for redningstjenesten, Morgan Olsson, var rundt 70 gjester samlet til fest tidlig på kvelden. Dette for å markere at blant annet rednings- og ambulansepersonellet ikke lenger skal holde til i brannstasjonen.

Bildebevis

Like før klokken 03 om morgenen var det fortsatt noen som ikke hadde forlatt lokalene. Bilder fra stedet skal ifølge op.se vise blod og en kanyle liggende på gulvet inne i ambulansen, sammen med en tom ølboks og at en lystgass-beholder er fjernet.

Landstinget varsler at en av deres ansatte vil bli oppsagt, mens fire andre har fått skriftlig advarsel, som følge av opplysningene som er kommet frem i saken. Hendelsen vil også bli politianmeldt.

Totalt skal sju personer ha deltatt på nachspielet. Tre av dem er ambulansesykepleiere og to er lege. Samtlige sju innrømmer å ha sniffet lystgass.

Les hele saken i Adressa