Hopp til hovedinnhold


Ambulansepersonell politianmeldt

Etter å ha tisset på et gulv og gnidd kjønnsorganet mot møblementet på ambulansestasjonen anmeldes nå en mannlig ambulansearbeider.

Etter å ha tisset på et gulv og gnidd kjønnsorganet mot møblementet på ambulansestasjonen anmeldes en mannlig ambulansearbeider, skriver svenske Dagens Medicin.

SVERIGE: To kolleger har anmeldt mannen til politiet, oppgir Sveriges Televisions regionale nyhetsprogram ABC.

– Han gikk rundt og gned seg på møbler, dørhåndtak og vindusruter, sier en ansatt ved ambulansestasjonen til ABC.

Den anmeldte ambulansearbeideren som jobber på en ambulansestasjon i Uppland, skal også ha tatt hånden under sin egen pung og deretter ført hånden opp i ansiktet på folk. Ved et tilfelle skal han ha urinert på gulvet foran to brannmenn som holdt på å vaske brannstasjonen i en annen del av fylket.

Ambulansearbeideren jobber fremdeles, men ledelsen har etter det inntrufne gjort disiplinære tiltak og gitt ham skriftlig advarsel.

En ansatt som tidlig påpekte at ambulansearbeiderens oppførsel var upassende, fikk råd av arbeidsgiveren om å glemme det hele, ellers kunne det få betydning for ham i lønnsforhandlingene.

Den ansatte har anmeldt ledelsen til diskrimineringsombudsmannen og har følt seg så dårlig behandlet at han har sagt opp stillingen sin på ambulansestasjonen.

Les mer om saken i Dagens Medicin