Hopp til hovedinnhold


Ambulansepersonell angrepet av personer med hunder

Ingen ble fysisk skadd da ambulansepersonell på jobb ble truet og fysisk angrepet av to personer med hunder på Vøyenenga i Bærum mandag kveld.

Oslo politidistrikt fikk melding om hendelsen via AMK klokka 0.17 natt til tirsdag, og forsøker en time senere å få oversikt over hva som har skjedd, melder TV2.

– Vi bistår ambulansepersonell, som nylig ble truet og fysisk angrepet av to personer med hunder i forbindelse med utrykning til et helseoppdrag. Ingen ble fysisk skadd under hendelsen, opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder Tor Jøkling sier til NTB den aktuelle ambulansen hadde rykket ut ordinært helseoppdrag på adressen på Vøyenenga mandag kveld. Da de kom fram, måtte ambulansepersonellet ta seg inn i boligen.

– De ble møtt av et par, en dame og en mann med to hunder av den mer aggressive typen, og det oppsto en akutt truende situasjon med noe mulig voldsbruk, vi vet ikke helt om hundene har angrepet, men det hele ble i overkant ubehagelig. Ingen skal være fysisk skadd, sier Jøkling.

De to personene som truet, en mann i 30-årene og en kvinne i 40-årene, er kjent av politiet fra tidligere, ifølge Budstikka.

Situasjonen ble oppfattet som såpass truende at ambulansefolkene valgte å rømme.