Hopp til hovedinnhold


Ambulansearbeider siktet for voldtekt i ambulanse

Danmark: En ambulansearbeider i Falck nekter skyld for å ha voldtatt en 17 år gammel jente på vei til Slagelse Sykehus, men han erkjenner å ha hatt sex med den berusede jenta, melder TV2 Øst.

Det påståtte sexovergrepet skjedde den 1. september, hvor en ambulanse ble sendt ut til en meget beruset 17-årig gamel jente ved en fest.
Episoden skjedde i bårerommet, mens Falck-arbeiderens kollega kjørte ambulansen til Slagelse Sygehus. Foran satt også jentas venninne.
Men ifølge den siktede ambulansearbeideren, gjorde jenta det frivillig.
På sykehuset fortalte jenta at det var skjedd noe «merkelig» under ambulanseturen. Hun følte angivelig også at hun var blitt bedøvet.
– Jeg kan bekrefte at vi har fått en anmeldelse hvor en 17-åring er blitt seksuelt forulempet i en ambulanse. Vi har siktet ambulansearbeideren for voldtekt etter §216, del 1, sier visepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.
Søren Ravn-Nielsen vil ikke si noe særlig mer om saken da den stadig etterforskes, men han forteller at det ikke har vært grunnlag for å begjære ambulansearbeideren varetektsfengslet.
Ambulansearbeideren ble suspenderet fra Falck, og han har nå selv sagt opp. Ifølge Ekstra Bladets opplysninger hadde mannen kun vært ansatt en måneds tid, da episoden fant sted.

Les mer om saken hos TV2 Øst