Hopp til hovedinnhold


Ambulanse med jet

Freddy Hansen har skaffet seg ny ambulansebåt. Hans nyeste båt, "Intensiv", flyr over bølgene ved hjelp av et vannjetaggregat.

Freddy Hansen har skaffet seg ny ambulansebåt. Hans nyeste båt, "Intensiv", flyr over bølgene ved hjelp av et vannjetaggregat, skriver Brønnøysunds Avis.

Skipperen har innlemmet nybåten i firmaet Vega Skyssbåter AS, der han står som eneste eier. Fra før har Hansen ambulansebåten "Vegstein" og den mer passasjervennlige "Vegastar". Nybåten, som fikk beholde navnet "Intensiv", har blant annet tjenestegjort som ambulansebåt i Smøla kommune i 12 år.

– Jeg kjøpte båten fra et konkursbo i mars i fjor, og har siden brukt et halvt år og 1,3 millioner kroner på oppussing, sier Hansen.

– Båten var et scoop, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Den her helt fantastisk å kjøre, etter at man blir vant med vannjet, sier den fornøyde skipperen.

"Intensiv" skal brukes som reserve- og frilansbåt.

Siden begynnelsen av mai har nyervervelsen betjent ambulanseruter i Herøy, Gildeskål, Lurøy og de siste to ukene i Tjøtta-bassenget for "Tjøttagutt".

Les mer om saken i Brønnøysunds Avis